Ana Sayfa Haberler 23 Haziran 2021 414 Görüntüleme

BAŞKAN DEMİREL ŞAMPİYONLARI AĞIRLADI

BAŞKAN DEMİREL ŞAMPİYONLARI AĞIRLADI

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel Ampute Futbol 2020-2021 sezonunu şampiyon tamamlayan Ampute Futbol takımını misafir etti.

Şampiyon futbolcular şampiyonluk kupasını Başkan Demirel’e takdim ederek verdiği büyük destek için teşekkür ettiler.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel sporculara yaptığı konuşmada; Gerçekten çok güzel bir mücadele örneği sergilediniz ve ligi namağlup şampiyon olarak tamamladınız. Bu çok önemli bir başarıdır. 2022 yılında yapılacak Şampiyonlar liginde de bizi en iyi şekilde temsil ederek yeni başarılara imza atacağınızdan hiç şüphem yok. Takımımızın başarısı aynı zamanda ampute milli takımımızın Eylül ayında yapılacak Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası açısından da çok önemli. Çünkü takımımızın 9 futbolcusu aynı zamanda ayyıldızlı milli formayı giyen milli futbolcularımız. Bir kez daha hepinizi yürekten tebrik ediyor, yeni başarıların kupaların devamını bekliyorum dedi.

Etimesgut Belediyespor Ampute Futbol Kulübü Başkanı Alaattin Sonat; Takımımız pandemi döneminde de belediyemizin Devlet Bahçeli Tesisleri’nde yoğun tempoda çalışarak lige hazırlandı. Çalışmalarının karşılığını alarak şampiyon oldu. Çok mutluyuz dedi.

 

Tema Tasarım |